Здравейте колеги.Скоро взех една 156-ца 2.0 и се чудя къде да я дам да и сменят ангренажа понеже разбрах че някакви лапи трябвало!По принцип не си давам колите по сервизи и за това питам къде да я дам!Интересува ме също колко излиза смяна на ангр. ремък + ролки + ремонт на вариатора.Пистовия е сменен скоро!То и ангренажния пише че е сменен преди 10 000 км. ама за всеки случай искам да го сменя него с ролките!другите консумативи сам ще си ги сменя!
Известие
Collapse
No announcement yet.
В кой сервиз да сменя ролки и ремъци?(за София)
Collapse
X
-
1. Вантотрейд - малко е скъпо, но е официален сервиз - сменях първия път ремъците е работят добре - беше към 170 лв работата.
2. Lisan (Сашо) - 0887732271, 08999832271 - Моята съм я правил там и съм супер доволен
3. Бобо - 0888 232 484 Ето карта на сервиза - намира се на ул. София No: 27. Не съм ходила, защото ми е малко далече, но отзивите във фарума са много положителни.
В Александър ауто вече не ходя
http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=26 - Общ технически раздел има тема за сервизи и магазини и т.н.
П.С. Лисан купува частите с отстъпка и е малко далавера от към части, за Бобо не знам, за Вантотрейд - трябва да си член на клуба мисля."BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
-
ВантоТрейд!
Аз направих грешката да ги сменя другаде, та после ходих при тях да ми презацепват. Излезе ми 2 пъти по-скъпо. По-скъпо работят във Ванто, но поне знаеш, че е направено като хората.Mitsubishi L200 2.5D (115 hp)
Alfa Romeo 156 2.4 jtd (136++hp)
Comment
-
Отиди в хубав сервиз не жали средства за тази интервенция по колата. Аз направих компромис и сега малко съжалявам, но нямам проблем с колата може и да съм имал късмет. Скоро ще сменям пак ремък и тогава без компромиси. Един познат скоро си купи алфа 156 2.4 JTD, страхотна 2002 г. с червен кожен салон, спортвагонче и си смени ремъка заедно с баща си в гаража на къщата им, при това и двамата не разбират много от коли. Казах му, че е тъп и е изперкал, а количката си я бива.Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 13:30."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщениеалфа 156 2.4 JTD, страхотна 2002 г. кросвагончеНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщениеЕдин познат скоро си купи алфа 156 2.4 JTD, страхотна 2002 г. с червен кожен салон, кросвагонче и си смени ремъка заедно с баща си в гаража на къщата им, при това и двамата не разбират много от коли. Казах му, че е тъп и е изперкал, а количката си я бива.
Comment
-
Първоначално публикувано от marian Покажи съобщениеLisan (Сашо) №1 саAlfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
sigpic
Comment
-
Съжалявам техническа грешка, мислех за друго, колата е спортвагон-ресторант. Знам, че не се сменя с пети, но все пак мразя изпълненията в на тате гаража.Ти търтей неберемедов все ме жилиш така еееееееее не може пък да сбърка човек няма ли да се намери някой пчелояд да те изяде най накрая. Пък поправи ми грешката, недей така пред всички ме унизяваш самодоволно. хахахахахахахахахахахаааааааааааааааааааааааааа
Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 13:36."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
Comment